http://www.talismane-amulete.ro/main.htm

miercuri, 2 decembrie 2009

Inceput fara sfirsit.....

Iarna...ceva de neatins, neimplinit sau poate ceva imaginabil. Iarna...mii de cuvinte pentru a descrie acest anotimp care lipseste sau care ,mai bine,zis intarzie sa apara din alte zeci de motive.
Imi este dor de primul fulg de nea la fel de mult ca si de vara care trebuie sa vina dupa o iarna grea.Vreau sa tremur atunci cand privesc pe fereastra si sa ma incalzesc din nou cu o cana de lapte cald cu putina miere, care imi indulceste viata mea amara din mai multe puncte de vedere.
Vreau sa stau langa soba si sa aud sunetul placut al lemnelor care trosnesc atunci cand le indesc pe usa stramta a sobei, sa privesc pe fereastra si privirea sa mi se lumineza, sa simt nevoia sa pun ceva gros pe mine si sa ies afara cu sania. Sania cea veche si plictisita de iernile grele care au trecut peste ea, sania acea care m-a dus in spatele ei de la primii mei ani in viata, sania care acum asteapte nerabdatoare iarna.
Imi lipsesc oamenii de zapada care ii faceam mereu de 1 decembrie, 1 decembrie care mereu era invelit cu o haina alba, groasa, pufoasa si inghetata. Imi lipsesti tu cel de anu' trecut. Esti bine venit tu cel de anul acesta, tu care ma inveti iarasi sa zambesc, tu care incerci sa ma cuceresti mereu. Tu care nu cedezi, desi eu sunt indiferenta. Tu care imi iubesti defectele mele.
Vreau sa pictez o poveste frumoasa de iarna in care sa apari si tu.
Simt cum umbra ta ma urmareste la tot pasul, simt ca indiferent unde ai fi veghezi aspupra mea, simt ca si de data aceasta o sa ma insel, simt cum ma dezamagesc pe mine.
Simt cum incep sa te iubesc, simt cum nu ma pot opri dintr-o magie pe care iarna se pare ca o creaza.
Nu vreau sa ma visezi, fiindca la mine visele se platesc. Vreau sa ma doresti, vreau sa ma urasti, fiindca ura este mai mare decat iubirea.Vreau uun inceput fara sfirsit......atita vreau....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu